Posibile probleme pentru Samsung Galaxy J3

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy J3 este mai mult decat o optiune viabila pentru toti cei care isi doresc un smartphone nou din categoria bugetului redus. De precizat in legatura cu aceste dispozitive, este faptul ca pot ajunge intr-un service gsm din diferite motive, iar in urmatoarele randuri vom discuta despre acest subiect.

Probleme cu bateria

Bateria de pe J3 nu este rea in sine si, cu siguranta, a castigat batalia cu concurenta din 2016. Cu toate acestea, software-ul din dispozitivul scurge bateria. Deci, chiar daca bateria de 2600 mAh este performanta, exista inca modalitati de a imbunatati durata de viata a bateriei si de a reduce consumul. In acest scop, am enumerat cateva dintre aceste solutii de mai jos:

  • Dezactivati aplicatiile de fundal. Puteti face acest lucru manual in Setari> Manager aplicatii sau utilizand Smart Manager (Mentinere dispozitiv). Navigati la Setari> Mentinere dispozitiv> Aplicatii neobservate si stergeti aplicatiile care utilizeaza bateria in timp ce lucrati in fundal.
  • Utilizati modul de economisire a energiei bateriei. Atingeti Setari> Mentinere dispozitiv> Baterie si utilizati unul dintre cele doua moduri de economisire a bateriei.
  • Dezactivati GPS-ul. Puteti dezactiva GPS-ul permanent pana cand o aplicatie il achizitioneaza sau puteti reduce acuratetea serviciului de locatie, schimband metoda de locatie doar in Telefon. Atingeti Setari> Conexiuni> Activare Locatie> Metoda locatie si treceti numai la Telefon.
  • Dezactivati Bluetooth.

Daca urmati acesti pasi, iar bateria dispozitivului dvs. se descarca la fel de repede, atunci cu siguranta nu va ramane altceva de facut decat sa va trimiteti cat mai repede telefonul intr-un service gsm, acolo unde specialistii pot decide daca bateraia mai poate fi utilizata, sau trebuie inlocuita cu o baterie noua.

Supraincalzirea telefonului

Supraincalzirea nu este exact o problema comuna, dar afecteaza anumiti utilizatori. Si dupa ce apare, este posibil sa va faca experienta de ansamblu cu J3 destul de greu de rezolvat. Mai mult, daca telefonul se supraincalzeste pe perioade indelungate, este posibil sa intalniti mai mult decat intarzieri si fulctionare greoaie. Anume, in cel mai rau caz, va puteti astepta la o defectiune hardware. Evident, este esential sa abordam problema supraincalzirii inainte de a fi prea tarziu.

Exista mai multe motive pentru care telefonul dvs. se poate confrunta cu o asemenea problema si va sfatuim sa verificati urmatorii pasi pentru a le preveni:

  • Nu folositi telefonul in timpul incarcarii.
  • Verificati aplicatiile care acopere resursele in fundal.
  • Asigurati-va ca bateria nu este defecta.
  • Scoateti carcasa.
  • Nu expuneti receptorul la surse de caldura pentru o perioada lunga de timp.

In cazul in care urmati acesti pasi, dar telefonul dvs. Samsung Galaxy J3 tot se incalzeste foarte tare, atunci cu siguranta este necesar sa il duceti intr-un service gsm.

Inlocuirea display-ului

Cele mai multe dispozitive Samsung Galaxy J3, ajung in service datorita faptului ca necesita o inlocuire display Samsung J3, insa in cele mai multe cazuri, vina spargerii display-ului le apartine strict utilizatorilor.

De ce? Ei bine, in cazul in care utilizatorii si-ar fi protejat telefoanele in mod exemplar si le-ar fi aplicat folii de protectie din sticla pentru ecran, atunci dispozitivele respective in mode evident nu ar fi avut astfel de probleme si nu ar fi ajuns in service.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple de situatii datorita carora dispozitivele Galaxy J3 de la Samsung pot ajunge intr-un service gsm. Cu toate acestea insa, precizam faptul ca multi utilizatori detin asemenea telefoane, si sunt foarte multumiti de modul in care acestea functioneaza.

0 Shares
You May Also Like