Posibile probleme pentru Sony Xperia E5

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca Sony este un producator de top pe piata telefoanelor mobile din intreaga lume, chiar si modelele produse de catre acest brand pot sa intampine anumite probleme de functionare.

Nici nu este de mirare acest lucru daca stam sa ne gandim la cat de sensibile sunt telefoanele din zilele noastre. Indiferent ca vorbim aici despre Sony sau despre alt producator, nimeni nu a reusit inca sa scoata pe piata acel telefon perfect, care sa nu se defecteze, sa nu se blocheze si care sa nu se descarce decat odata la cateva zile.

Ei bine, in cazul in care atunci cand ti-ai cumparat un telefon mobil, ai optat pentru un model din gama Sony, si de ce nu, chiar pentru modelul Xperia E5 care este un model foarte apreciat, iar acesta intampina anumite probleme de functionare, inainte de a apela la un service gsm specializat in Reparatii Sony, ar trebui sa cunosti cateva detalii despre acest model, si poate iti vei rezolva acasa problema, pe cont propriu.

Se pare ca au fost cazuri in care dispozitivul Sony Xperia E5 s-a infierbantat destul de des. Un motiv pentru care s-a intamplat acest lucru a putut sa fie faptul ca dispozitivul a fost utilizat un timp mai indelungat pentru a transmite tot felul de date, sau a fost utilizat pentru jocuri.

In aceste conditii este este ceva normal ca dispozitivul sa se incalzeasca deoarece este suprasolicitat si consuma mai multa energie decat in conditii normale.

O solutie inteleapta in acest caz ar fi sa iti actualizezi telefonul pentru ca acesta sa aiba performantele optime, iar tu sa te poti bucura de placerea de a utiliza un astfel de telefon.

O alta problema semnalata de utilizatorii acestui tip de telefon, este aceea ca bateria dispozitivului se descarca foarte rapid. Pentru a face economie de energie, ar fi indicat sa opresti toate conexiunile de date atunci cand nu folosesti internetul, si chiar si conexiunea wifi sa o inchizi.

Daca nu ai nevoie de conexiunile bluetooth sau Gps, nu trebuie sa le tii activate pentru ca si acestea vor consuma foarte multa baterie.

Este indicat sa monitorizezi consumul de baterie si sa vezi care aplicatii iti consuma intr-un mod excesiv bateria.

Mai sunt utilizatori care detin un astfel de telefon s-au plans ca sunetul in timpul unei convorbiri nu se aude foarte tare, insa in primul rand va trebui sa verifici puterea semnalului pentru a te asigura ca te afli intr-o zona in care ai semnal bun.

Trebuie deasemenea sa te asiguri si de faptul ca mana ta nu acopera microfonul, si asigura-te ca microfonul sau zona din jurul acestuia nu este acoperita de praf.

Ei bine, se pare ca acestea sunt cele mai des intalnite probleme pe care le-au semnalat utilizatorii acestui model de telefon.

Daca stam mai bine sa analizam aceste probleme, vedem ca nu sunt probleme grave, si cu siguranta sunt o multime de alte telefoane care pot sa intampine cel putin una dintre aceste probleme, asa ca daca esti in dubii daca se merita sa cumperi acest model de telefon, eu consider ca se merita si ti-l recomand.

0 Shares
You May Also Like