Probleme ale telefoanelor mobile de la Nokia

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane cunosc istoria celor de la Nokia si isi aduc aminte cu mare drag de dispozitivele pe care celebrul brand finlandez le scotea pe piata pana la momentul aparitiei smartphone-urilor. Ani la rand, pana sa apara smartphone-urile pe piata, telefoanele Nokia erau cele mai apreciate.

Apoi, dupa ce smartphone-urile au aparut pe piata, Nokia a pierdut foarte mult teren in lupta pentru suprematie, iar acest lucru se datoreaza faptului ca in loc sa opteze pentru Android si sa scoata telefoane precum cele din prezent pe piata, a optat pentru telefoanele cu sistemul de operare Windows Phone, care nu a fost pe placul oamenilor. Din acest motiv, Nokia a ajuns un producator oarecare de pe piata.

Ei bine, producatorul finlandez a inceput totusi intr-un sfarsit sa scoata pe piata telefoane Android, iar acestea au fost foarte apreciate de catre utilizatori. Unul dintre aceste modele este Nokia 5, dispozitiv pe care fanii Nokia l-au asteptat cu sufletul la gura.

Cu toate acestea insa, la fel ca alte smartphone-uri Android, si acest dispozitiv intampina diferite probleme, precum urmatoarele:

Probleme privind incarcarea

Chiar daca accesoriile pentru incarcare nu sunt deteriorate, telefonul fie se incarca foarte greu, fie nu se incarca. Multi utilizatori au fost nevoiti sa opteze pentru o inlocuire mufa incarcare Nokia, pentru a remedia problema.

Calitate redusa a apelurilor

Unii utilizatori au raportat probleme cu calitatea redusa a sunetului in timpul apelului. Difuzoarele nu sunt la fel de tare cum ne-am fi asteptat, dar totusi, vorbim de un dispozitiv low coast care nu are o pumnie pe care dispozitivele mai scumpe le au. Cu toate acestea, chiar daca nu exista nicio modalitate de imbunatatire a hardware-ului, puteti efectua unele imbunatatiri pentru a imbunatati experienta generala in timp ce vorbiti la telefon.

  • Indepartati carcasele sau alte dispozitive de protectie a ecranului care ar putea acoperi difuzorul frontal.
  • Asigurati-va ca aveti acoperire in retea.
  • Dezactivati functia Bluetooth in timp ce vorbiti la telefon. In cazuri rare, poate interfera cu semnalul.
  • Reporniti dispozitivul.
  • Utilizati o aplicatie terta parte pentru a modifica difuzorul.

Retineti ca problema ar putea fi de cealalta parte. Daca unul pe cealalta parte are un mic defect, va afecta in mod evident calitatea sunetului. Pe de alta parte, daca aveti probleme la scara larga, exista o sansa ca hardware-ul sa fie afectat. In acest caz, asigurati-va ca contactati suportul sau operatorul de transport sau distribuitorul responsabil.

Descarcarea prematura a bateriei

La fel ca alte smartphone-uri, si acest model de la Nokia se descarca destul de rapid, ceea ce cu siguranta pentru fanii brandului reprezinta o mare dezamagire. Cei care isi doresc totusi ca dispozitivele lor sa ramana mai mult timp incarcate, pot efectua trucuri precum reducerea luminozitatii ecranului, inchiderea aplicatiilor nefolositoare, etc.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai neplacute situatii cu care se pot confrunta persoanele care isi indreapta atentia in clipa de fata spre un telefon mobil de la Nokia. Fireste, toate telefoanele mobile pot intampina astfel de probleme, asa ca nu trebuie sa ramaneti surprins daca terminalele Nokia se afla in aceste situatii.

0 Shares
You May Also Like