Probleme comune pentru iPhone 8

0 Shares
0
0
0

Foarte multi fani Apple, care detin un dispozitiv iPhone de generatie mai veche, iau in considerare trecerea la iPhone 8, unul dintre cele mai noi dispozitive ale brandului.

Cei care isi doresc un asemenea smartphone, trebuie sa afla insa ca pot avea sanse sa ajunga cu telefonul in service, din diferite motive. In primul rand, ar fi ideal sa isi protejeze dispozitivul cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, astfel ca in urma unei cazaturi a telefonului, sa nu fie necesara o inlocuire display iPhone 8, ci doar o inlocuire geam iPhone 8.

Pot exista insa si alte situatii in care utilizatorii de iPhone 8 sa fie nevoiti sa isi duca dispozitivele in service, iar in urmatoarele randuri vom prezenta cateva dintre cele mai comune probleme ale acestor dispozitive.

Probleme legate de functia Bluetooth

Problemele Bluetooth afecteaza multi utilizatori iPhone 8 si iPhone 8 Plus. Unii utilizatori raporteaza probleme legate de castile Bluetooth, ceea ce este problematic, avand in vedere ca niciunul dintre ele nu are o mufa de casti de 3,5 mm.

Ca si problemele Wi-Fi, problemele Bluetooth pot fi dificil de rezolvat (mai ales daca aveti de-a face cu probleme in masina dvs.), dar aici sunt cateva solutii pe care le puteti incerca.

Primul lucru pe care doriti sa-l faceti este sa va indreptati catre Setari> Bluetooth> Selectati conexiunea Bluetooth care are probleme utilizand “i” in cerc> si atingeti Uitati acest dispozitiv. Incercati sa va reconectati. Acest lucru poate rezolva problema.

Daca aceasta nu reuseste, accesati Setari> Generale> Resetare> Resetare setari de retea ale iPhone 8. Incercati sa va reconectati la dispozitiv. Asigurati-va ca aveti parole Wi-Fi la indemana, deoarece acest lucru va determina dispozitivul sa le uite.

De asemenea, puteti incerca sa resetati setarile iPhone 8 la valorile implicite din fabrica. Accesati Setari> Generale> Resetare> Resetati toate setarile. S-ar putea sa dureze cateva minute pentru a termina si va determina dispozitivul sa uite parolele Wi-Fi.

Daca aveti de-a face cu probleme Bluetooth in masina si aceste remedii nu ajuta, va trebui sa consultati manualul masinii. Daca nu reusiti sa resetati conexiunea, nu ramane nimic altceva de facut decat sa trimiteti dispozitivul intr-un service gsm, pentru remedierea problemei.

Repornirea la intamplare a telefonului

Daca iPhone 8 sau iPhone 8 Plus incepe sa reporneasca la intamplare, nu este nevoie de panica. Cel putin nu inca. Daca dispozitivul dvs. incepe sa reporneasca mai mult decat o data pe zi, tineti apasat butonul de reducere a volumului si butonul de pornire in acelasi timp si asteptati ca telefonul sa se reporneasca. Acest lucru (temporar) a rezolvat problema pentru alti utilizatori in trecut.

Daca telefonul dvs. se reporneste la intamplare de mai multe ori de cateva ori pe zi, va recomandam sa luati legatura cu serviciul de relatii cu clientii Apple, sau puteti duce telefonul intr-un service gsm, pentru remedierea problemei.

Umflarea bateriei

Au existat cazuri in care bateria iPhone 8 s-a umflat. Din pacate, in aceasta situatie nu va ramane de facut altceva decat sa duceti telefonul in service pentru o inlocuire baterie iPhone 8.

0 Shares
You May Also Like