Probleme comune pentru Samsung Galaxy J730

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy J7 este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri bazate pe Android din seria Galaxy J. Chiar daca telefonul a fost lansat de ceva timp, acesta este inca extrem de cautat si de indragit de catre clienti. Telefonu a primit cel mai mult recenzii pozitive dupa lansarea sa. Cu toate acestea, cativa utilizatori s-au plans de problemele Samsung J7.

In urmatoarele randuri vom enumera cateva probleme ale acestor telefoane, si vom enumera pasii necesari pentru a remedia pe cont propriu problemele aparute.

Ecranul telefonului palpaie

Aceasta este o problema unica legata de Samsung J7, care nu se gaseste in majoritatea dispozitivelor Android. Daca ecranul telefonului dvs. clipeste, atunci exista sanse ca in spatele acestuia sa existe o problema serioasa legata de hardware. Pentru a incepe, trebuie sa va asigurati ca telefonul nu este deteriorat fizic.

Daca ecranul telefonului a fost deteriorat fizic (sau daca aparatul a fost deteriorat de apa), este posibil sa trebuiasca sa schimbati ecranul pentru a repara problema ecranului Samsung J7. Daca exista o problema legata de software, atunci o puteti remedia prin simpla reportare a telefonului, fara a mai fi nevoie de o inlocuire ecran Samsung j730.

Este posibil sa existe si o problema legata de memoria cache a telefonului dvs. De asemenea, o stocare limitata in memoria cache poate provoca clipirea ecranului Samsung J7. Daca telefonul dvs. functioneaza defectuos dupa repornire, goliti memoria cache. Accesati setarile telefonului> Stocare si atingeti optiunea Stergeti memoria cache. Sunt de acord cu mesajul pop-up pentru a sterge datele cache de pe dispozitiv.

Aceasta solutie cu siguranta este utila problema palpairii ecranului Samsung J7, iar astfel veti putea sa folositi dispozitivul in mod ideal. In cazul in care totusi (chiar daca sunt sanse mici) problema persista, atunci este indicat sa mergeti cu dispozitivul in service, pentru ca specialistii sa remedieze problema.

Probleme privind conexiunea la internet

Una dintre cele mai comune probleme Samsung J7 este asociata cu reteaua Wifi. Chiar si dupa conectarea la o retea WiFi, acesta nu se conecteaza la internet. Daca va confruntati, de asemenea, aceeasi problema, atunci acest post de Samsung J7 probleme si solutii vor veni la indemana pentru tine.

In primul rand, asigurati-va ca ati furnizat acreditarile corecte pentru reteaua dvs. De asemenea, puteti reseta reteaua Wifi pentru a remedia aceasta problema. Deschideti setarile Wi-Fi pe dispozitiv, selectati reteaua Wi-Fi si atingeti butonul “Uitati”. Opriti Wifi-ul si asteptati cateva minute. Dupa aceea, incercati sa va conectati din nou la aceeasi retea furnizand acreditarile corecte.

Daca problema persista, trebuie sa resetati setarile de retea pe dispozitiv. Pentru a face acest lucru, accesati optiunea Setari> Backup & Reset din telefon. De aici, alegeti “Resetare setari de retea” pe dispozitiv. Cele mai multe probleme Wifi si legate de retea Samsung J7 pot fi rezolvate cu aceasta tehnica.

Ei bine, acestea pot fi doua dintre cele mai des intalnite probleme ale telefoanelor Samsung Galaxy j7. Din fericire, puteti remedia problemele acasa cu putin noroc. In caz contrar, specialistii de la service se pot ocupa de remedierea problemelor.

0 Shares
You May Also Like