Probleme pe care le au Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

1 Shares
0
0
1

Stim cu totii ca telefoanele cele mai apreciate de catre utilizatori, sunt fara doar si poate cele produse de catre Apple si cele produse de catre Samsung.

Cu siguranta visul oricarei persoane pasionate de smartphone-uri este sa isi poata cumpara un astfel de model, pentru ca in mod evident, pe langa faptul ca acestea sunt cele mai apreciate de catre utilizatori, sunt si cele mai performante.

In continuare as vrea sa vorbim despre modelele cele mai noi scoase pe piata de catre Samsung, si anume modelele Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Ei bine, in ciuda faptului ca foarte multa lume isi doreste un astfel de dispozitiv, sunt si multi utilizatori care detin un astfel de dispozitiv, si care se plang ca si acestea, in ciuda pretului ridicat, pot sa intampine anumite probleme de functionare.

Cu siguranta nu toate modelele Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge au aceste probleme, insa mai sunt si exceptii, astfel ca va trebui sa cunosti aceste probleme in cazul in care vrei sa iti cumperi un astfel de telefon.

O parte dintre persoanele care detin un astfel de dispozitiv au constatat ca atunci cand deschid camera foto, ecranul telefonului ramane alb, si transmite mesajul “ warning camera failed”. Se pare ca aceasta problema este cauzata de functua Smart Stay, iar pentru a remedia aceasta problema poti sa dezactivezi functia respectiva din setarile telefonului.

O alta problema apare si in cazul in care iti doresti sa atasezi dispozitivului un card de memorie, pentru ca anumite dispozitive nu recunosc cardul. Pentru a remedia aceasta problema este necesar sa iti restartezi telefonul, sau sa revii la setarile din fabrica ale telefonului.

Indiferent de problema aparuta, in cazul in care nu te vei descurca, si problema va persista, va trebui sa cauti un service gsm specializat in Reparatii Samsung, si sa iti duci dispozitivul pentru a fi reparat de catre specialisti.

Se pare ca sunt anumiti utilizatori care s-au plans de faptul ca functia auto correct nu functioneaza in mod corespunzator, iar din acest motiv se blocheaza tastatura telefonului. Cea mai buna varianta ar fi aceea de a dezactiva aceasta functie, astfel ca vei putea scrie normal, fara ca tastatura sa se blocheze.

Se spune ca sunt anumite dispozitive Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge care intampina probleme in a se conecta la retelele wifi. In cazul in care si telefonul tau intampina o astfel de problema, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti dezactivezi functia wifi, iar dupa aceea sa o reactivezi din nou.

Este recomandat sa restartezi si routerul wireless, iar dupa aceea sa incerci sa te reconectezi. Ar fi indicat sa utilizezi aplicatia Wifi Analyzer, pentru a-ti da seama daca reteaua este supraincarcata.

Poti deasemenea din setarile wifi sa stergi reteaua wireless, iar mai apoi sa cauti din nou reteaua si sa incerci sa te conectezi. S-ar putea ca incercand acest truc sa reusesti. In caz contrar, ar trebui sa iti duci telefonul la un service gsm, iar expertii de acolo se vor ocupa de problema, si vor gasi o solutie salvatoare in cel mai scurt timp pentru ca tu sa te poti conecta la wifi din nou.

1 Shares
You May Also Like