Procesatorul de plati online din Romania in care poti avea incredere

0 Shares
0
0
0

Stiai ca poti pune piedici, involuntar, oamenilor care vor sa cumpere de la tine? 

Alegerea unui serviciu procesator de plati online in Romania ce ofera multiple optiuni de plata este extrem de importanta. Oamenilor le plac optiunile cand vine vorba de plati, iar absenta celei preferate (sau optiuni de plata limitate) poate duce la abandonarea cosului de cumparaturi. 

Ce vor oamenii cand fac cumparaturi online? Vor ca procesul de checkout sa fie simplu si rapid. Odata ce au ales produsele preferate si le-au adaugat in cos, vor ca procesul de finalizare a comenzii sa nu le dea batai de cap. 

Mai vor ca optiunile de plata sa fie diversificate, pentru a alege ce este cel mai potrivit pentru ei in momentul respectiv. Asta inseamna nu doar sa oferi plata ramburs si cu cardul online, dar si plata in rate (fie cu card de rate sau rate acordate online, in cateva minute). 

Beneficiile oferite clientului

In functie de tipul de client pe care il targetezi, in strategia ta de dezvoltare a afacerii, trebuie sa stii ca exista anumiti factori ce pot influenta alegerea metodei de plata. Factorii financiari, sociali sau legati de anumite conveniente fac oamenii sa aleaga o metoda de plata sau alta in momentul in care fac cumparaturi. 

Gandeste-te doar la scenariul in care un client este interesat sa achizitioneze de la tine, dar ziua de salariu este inca departe. Oferirea unei metode de plata in rate sau de amanare a platii (cumpara acum, plateste mai tarziu) poate sa impulsioneze luarea deciziei de cumparare.

Oferirea mai multor metode de plata nu doar ca este convenabila pentru clienti, ci creste si satisfactia si nivelul de loialitate. Sansele ca utilizatorul sa se intoarca in magazin pentru alte cumparaturi si sa recomande magazinul tau cresc considerabil.

Iti este teama ca va fi dificil sa gestionezi mai multe metode de plata? 

Un procesator de plati precum GPayments, dezvoltat si oferit de Gomag exclusiv comerciantilor de pe platforma, permite atat activarea, cat si gestionarea metodelor de plata alese intr-un singur loc. 

Vei oferi clientilor tai cele mai populare metode de plata online, fara batai de cap pentru tine.

Beneficii pentru afacerea ta online

Abandonul cosului de cumparaturi este o reala problema in lumea comertului online. In Romania, un procentaj mare dintre cei care adauga produse in cosul de cumparaturi ajung sa abandoneze cosul fara sa finalizeze comanda. 

Motivele din spatele unei astfel de decizii pot tine de procesul de checkout complicat, aparitia unor costuri nespecificate in prealabil sau lipsa unei metode de plata potrivita pentru nevoile si preferintele cumparatorului.

Avantajul unui business online e ca poti avea clienti din toata tara (chiar si internationali, la un moment dat), nu doar la nivel local. Iar atunci cand oferi multiple metode de plata, iti cresti si baza de clienti. Cu cat vei oferi optiuni de plata mai populare, cu atat va fi mai larga plaja de clienti la care vei ajunge.  

Avand in vedere competitia tot mai mare pentru clienti in zona de eCommerce, de cele mai multe ori detaliile fac diferenta. 

Mai exact, pentru a castiga cat mai multi clienti de partea ta, ofera experiente de cumparare placute prin implementarea unor metode de plata diverse. 

Un serviciu procesator de plati online de incredere iti va oferi acces facil la o diversitate de modalitati de plata si o gestionare convenabila a tranzactiilor.

0 Shares
You May Also Like