Reparatii iPhone – sfaturi utile

0 Shares
0
0
0

Daca utilizezi un telefon iPhone este posibil ca la un moment dat sa te confrunti cu una dintre problemele pe care le vom detalia mai jos.

In cazul in care se intampla acest lucru, poti cauta solutia pe diversele site-uri dedicate sau pe forumuri sau poti sa mergi intr-un service care se ocupa de reparatii iPhone pentru a avea siguranta ca totul o sa fie in regula, iar telefonul va putea fi gata de folosire la cele mai inalte performante posibile.

Una dintre problemele frecvente ale telefoanelor iPhone este reprezentata de blocarea ecranului tactil – acesta nu mai raspunde la comenzi. Este posibil ca ecranul sa ramana blocat si sa nu raspunda la atingeri timp de cinci pana la zece secunde, ceea ce au reclamat multi dintre utilizatori.

Pentru a remedia problema, poti incerca una dintre urmatoarele variante: opreste functia Hei Siri, asigura-te ca ecranul dispozitivului nu este prea murdar, opreste si reporneste telefonul, incearca sa conectezi dispozitivul la un computer si sa lansezi iTunes, reseteaza telefonul revenind la setarile din fabrica. Daca niciuna dintre aceste variante nu functioneaza, atunci contacteaza un service specializat in astfel de reparatii.

O alta problema este reprezentata de nefunctionarea AirDrop. Unii utilizatori au probleme cu AirDrop din cand in cand. Poate ca acesta nu se afiseaza in Centrul de Control, poate ca distribuirea cu AirDrop nu apare dupa atingerea partajului sau poate ca este acolo dar nu functioneaza si ramane inutilizabil.

Oricare ar fi eroarea, poti verifica daca functia AirDrop este activata, incearca sa dezactivezi WIFI si Bluetooth, opreste si reporneste telefonul.

Exista probleme ale utilizatorilor si in ceea ce priveste actualizarea software-ului. Multi dintre utilizatorii de iPhone doresc sa isi actualizeze iPhone-ul la cea mai recenta versiune de iOS. Daca dintr-un motiv sau altul actualizarea nu mai functioneaza, este posibil sa poti face acest lucru verificand setarile iTunes sau WIFI. Daca problema nu este rezolvata astfel, apeleaza la un service care te poate ajuta.

O alta problema este reprezentata de faptul ca iTunes nu recunoaste telefonul. Aceasta este frecvent intalnita la modelele 6S. Pentru aceasta, asigura-te ca folosesti cea mai recenta versiune iTunes, utilizeaza un alt port USB sau un alt cablu, deblocheaza telefonul atunci cand ti se cere sa ai incredere in computerul la care incerci sa il conectezi sau, ca ultima solutie, contacteaza un specialist in astfel de probleme.

De asemenea, daca nu poti incarca aplicatii din App Store, poti opri dispozitivul complet prin apasarea si mentinerea apasata a butonului Power / Standby, apoi reporneste-l si incearca din nou App Store.

Verifica setarile pentru a nu exista ceva restrictii in legatura cu aceasta aplicatie, iar daca nici acest lucru nu se aplica, atunci incearca resetarea telefonului completa sau mergi intr-un service pentru a verifica ce alt lucru poate cauza aceasta eroare.

De fiecare data cand te confrunti cu o problema de functionare a dispozitivului, indicat este sa nu actionezi inainte de a te asigura ca ceea ce faci este corect si nu ar putea dauna mai mult telefonului, caz in care vei avea mai mult de asteptat sau de platit pentru a remedia problemele.

0 Shares
You May Also Like