Richter – O farmacie de prestigiu in Romania

0 Shares
0
0
0

Farmaciile Richter sunt in ziua de astazi unele dintre cele mai cunoscute si apreciate farmacii din Romania. Insa multi dintre dumneavoastra nu stiti faptul ca, farmacia Richter are si o istorie destul de tumultuoasa. Aceasta face parte din grupul Gedeon Richter, care a fost infiintat in anul 1901, de catre farmacistul cu acelasi nume.

Gedeon Richter reprezinta in ziua de astazi unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din Europa Centrala si de Est. Sediul central al grupului Gideon Richter se afla in Ungaria, iar farmacia in care acest grup si-a inceput activitatea, inca mai functioneaza si in Budapesta zilelor noastre.

In Romania, firma Gideon Richter si-a facut aparitia in anul 1985, cand aceasta a infiintat fabrica de medicamente Armedica din Targu Mures. Insa productia de medicamente a luat nastere abia in anul 1989, aceasta fiind realizata cu ajutorul unei echipe tinere si profesioniste si care avea o viziune ampla.

In ziua de astazi, dupa cum spuneam si putin mai sus, farmacia Richter este una dintre cele mai cunoscute si apreciate farmacii din tara noastra. Iar asta se datoreaza in special faptului ca, preturile medicamentelor in farmaciile Richter sunt mult mai mici decat in alte farmacii, lucru care conteaza foarte mult pentru cetatenii din tara noastra, ale caror venituri nu sunt foarte mari si care de asemenea, sunt dependenti de pastile.

Mai exact, va pot spune ca farmaciile Richter isi au sediile in 22 de judete importante din tara noastra, insa acest lucru il puteti afla chiar si de pe site-ul oficial al acestora.

In ceea ce priveste medicamentele comercializate de farmacia Richter, va pot spune ca aceasta ofera spre vanzare o gama larga de medicamente. Mai exact, pot spune ca nu exista medicament care sa nu poata fi gasit intr- o farmacie Richter.

Mai mult decat atat, daca intrati pe site- ul oficial al famaciilor Richter, veti observa ca acestia au medicamente chiar si la promotie,

In cazul in care vreti sa vedeti daca puteti gasi un anumit medicament intr-o farmacie Richter, nu trebuie decat sa intrati pe site- ul acestora, caci pe acesta puteti da o simpla cautare dupa denumirea medicamentului respectiv, iar in cateva secunde puteti afla daca acesta se afla pe stoc.

In concluzie vreau sa va spun ca, farmacia Richter ramane cu adevarat una dintre farmaciile gata sa stea oricand la dispozitia cetatenilor si ca angajatii acesteia se vor ghida intotdeauna dupa cuvintele etica si profesionalism.

Astfel ca, daca doriti sa luati vreo reteta sau sa aflati mai multe lucruri despre un medicament, nu ezitati niciodata sa luati legatura cu un farmacist angajat in cadrul farmaciilor Richter, caci acesta cu siguranta va inseamna raspunsul la absolut toate intrebarile dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like