Samsung Galaxy S10 – avantaje fata de alte modele

0 Shares
0
0
0

Se pare ca scopul Samsung este de a oferi o experienta cu adevarat unica, in timp ce, daca il compari cu Xiaomi Mi 9T, ai sentimentul ca Xiaomi este prea dornic sa taie luminozitatea pentru a pastra bateria.

Samsung ofera incarcare rapida, atat cu fir, cat si fara fir, dar din nou aceasta este o zona in care Samsung nu a avansat pentru a-i invinge pe rivali cu incarcare super-rapida.

O interfata de utilizare bazata pe Android Pie

Am mentionat de cateva ori experienta software si Galaxy S10 a fost telefonul pentru  noua interfata  Samsung – numita One UI. Acest sistem a rulat pe multe dintre dispozitivele Samsung recente, chiar si  vechiul nostru Galaxy Note 8 il are. Se bazeaza pe Android 9 Pie, versiunea anterioara a sistemului de operare mobil Google. Samsung a promis o actualizare Android 10 cu One UI 2 din ianuarie 2020 in Marea Britanie.

Noul sistem de operare inclus pe telefoane Samsung este mult mai elegant si usor de utilizat. Exista unele duplicari de aplicatii, in timp ce vi se ofera si o lista de servicii Samsung pe care le-ati putea dori la prima configurare. Unele aplicatii, cum ar fi Facebook, sunt preinstalate, dar acest lucru este destul de comun pe telefoanele Android.

De asemenea, veti obtine o multime de alte functii excelente si optiuni de personalizare mult mai mari. Desi ne place simplitatea Android-ului si experienta pe care OnePlus o ofera cu OxygenOS, totusi credem ca Samsung se descurcamai bine decat alte aparitii recente, precum Huawei sau Xiaomi.

Este inevitabil faptul ca mult-discutatul asistent vocal Bixby este inca folosit de Samsung. Daca doriti sa dezactivati sau sa activati din nou butonul Bixby, ar trebui sa va conectati la contul Samsung si sa activati Bixby inainte de a seta ca nu il mai doriti deloc. Google Assistant inca este un serviciu util, dar pe noile telefoane ale altor branduri se implementeaza deja propriul sistem de asitenta.

Camera principala pe care Samsung o ofera este una foarte asteptata de utilizatori. Acesta foloseste optimizatorul de scena cu optiune alternativa pentru a aduce putina inteligenta artificiala (AI) si pentru a face lucrurile sa para ceva mai bune.

Folositi  Galaxy S10 cu optimizatorul scenelor in cea mai mare parte a timpului si veti observa lucruri precum cerul albastru mai bogat si o fotografie ceva mai idealizata. De cele mai multe ori lucrurile inca arata asa cum ar trebui – dar nu uitati ca orice fotografie pe care o faceti este, de asemenea, influentata de afisaj, deci ar putea parea mai plata cand este vizualizat pe un alt dispozitiv.

Exista o multime de optiuni foto, dar, in general, camera principala este cea mai buna. Ati putea folosi modul Instagram integrat, dar este mai bine sa faceti fotografii normale si sa folositi editorul foto al telefonului Samsung pentru a face modificari inainte de distribuire.

Camera ultra-large cu unghi la fel de larg ofera o vedere care acum este destul de comuna; in anii anteriori aceasta a fost specifica LG, dar in prezent este disponibila si pe telefoanele Xiaomi si Huawei, oferind tuturor o perspectiva diferita.

0 Shares
You May Also Like