Smart TV avantaje si dezavantaje

0 Shares
0
0
0

Ca orice produs televizoarele smart au si avantaje si dezavantaje. Acestea se pot conecta pe internet, aveti aplicatii pentru ele dar, prin intermediul unui televizor inteligent puteti fi ascultati sau puteti primi reclame fara sa va dati acordul.

Inainte de a cumpara un televizor inteligent ar trebui sa intelegeti de fapt ce inseamna televizoare smart. Un produs isi merita banii si este bun atunci cand este util celui care il va folosi. Inainte de a diseca un televizor inteligent in dezavantaje si avantaje este bine sa intelegem ce este de fapt acesta.

Un televizor smart este un dispozitiv care se poate conecta la internet si care este capabil sa ruleze programe.

Televizoarele clasice, indiferent ca vorbim despre plasme, LED, LCD si indiferent ce rezolutie ar avea, sunt prestabilite din fabrica. Televizoarele LG sau Samsung sunt cele mai cunoscute marci de televizoare inteligente si sunt dotate si cu rezolutii 4k sau full HD, au sunet bun si au un design indraznet.

Printre cele mai importante avantaje ale unui televizor smart se numara posibilitatea de a ne conecta la internet si browser-ul integrat care poate sa fie utilizat pentru a vizita fie paginile web preferate fie pentru socializare si relaxare.

Sunt si tastaturi fara fir care pot fi conectate la televizor si va puteti face treaba si pe acesta. Astfel veti putea sa va verificati mailurile de exemplu direct de pe televizor. Daca tot aveti un televizor smart care se conecteaza la internet inseamna ca veti avea in mod inevitabil nevoie si de aplicatii si din fericire aveti la dispozitie destule aplicatii pentru televizoare smart.

In ceea ce priveste integrarea in decor cel mai bine se comporta LG. De asemenea cel mai bun este tot LG in ceea ce priveste functionarea interfetei, dar zona aceasta este inca in dezvoltare si nu a fost castigata in mod oficial de cineva.

Pe smart TV va puteti si juca. Daca v-ati plictisti de tot ce ati fi putut vedea la televizor, si daca nu vreti sa stati nici pe facebook si nici pe YouTube va puteti juca si ziua deja devine mai frumoasa. De asemenea in afara de emisiuni si seriale la care va puteti uita aveti si posibilitatea de a obtine informatii legate de acestea.

In afara de conexiunea la internet, aveti la dispozitie numeroase aplicatii. Unele dintre aceste aplicatii nu sunt nici noi si nici bune iar dezvoltatorii nu sunt inca cuceriti de aceste dispozitve si nu investesc prea mult in dezvoltarea de aplicatii. Va veti descurca cu ele dar mai bine nu va asteptati la experiente fabuloase pentru ca veti ramane putin dezamagiti.

Navigarea pe browserul cu care vine televizorul este foarte rar fluida si multe stadarde web nu pot fi interpretate corect de aceste browsere. In plus interfata prin care se utilizeaza un televizor smart are si diverse bug-uri iar cel mai bine in acest sens sta LG care are sistemul de operare bazat pe web OS.

Daca va faceti probleme ca puteti fi spionat prin intermediul gadgeturilor atunci mai bine va feriti de televizoarele cu camere sau cu microfoane.

0 Shares
You May Also Like