Specificatiile telefonului One Plus 6 T care il fac atat de cautat

0 Shares
0
0
0

Telefonul poate inregistra imagini video de pana la 4K la 60fps, dar majoritatea oamenilor nu vor face acest lucru, avand in vedere overkill (si dimensiunea fisierului), dar capacitatea este acolo, daca doriti. Stabilizarea nu este la fel de buna ca pe linia Pixel, dar este destul de impresionanta si inseamna ca 6T este un telefon pe care va puteti baza complet ca pe un punct si trageti camera si camera video, fara indoiala.

Durata de viata a bateriei

6T are o baterie de 3700mAh, pe partea superioara pentru o naveta cu Android in anul 2018. Din fericire, castigul pentru a face telefonul un pic mai gros din acest motiv este o performanta remarcabila a bateriei.

Intre incarcari am reusit sa obtinem cel putin patru ore de ecran la timp cu o utilizare intensa si, de cele mai multe ori, am dus functioarea chiar la sase ore.

Chiar si prin utilizarea telefonului la un hotspot pentru laptop pentru cea mai mare parte a unei zile nu a consumat bateria si am mers la culcare cu aproximativ 20%. Este o imbunatatire notabila pe care nu o avem de gand sa o schimbam pentru nici un jack pentru casti.

OnePlus “OxygenOS piele peste Android 9 Pie este foarte realizat si, probabil, noastre preferat Android versiune impreuna cu Google pe Pixel 3.

Unitatea de examinare a aparut cu OxygenOS 9.0, dar ne-a impins imediat o actualizare la 9.0.3, care a imbunatatit deblocarea ecranului, a adaugat gesturi de navigare si a rezolvat cateva erori. Ne place cum 6T va permite sa utilizati noul sistem de navigare Google, propriile gesturi OnePlus (pe care le preferam) sau sa reveniti la butoanele traditionale de navigare Android.

Aceasta este o personalizare pe care nu o puteti obtine pe orice telefon, si ne place foarte mult 6T pentru asta. Nu are incarcare fara fir, impermeabilizare adecvata sau jack pentru casti, dar software-ul este cu adevarat remarcabil pentru entuziastii Android si pentru incepatorii deopotriva.

Optiunile de personalizare sunt usor de invatat si OnePlus 6T este unul dintre cele mai placute telefoane individualiste pe care le puteti cumpara in acest moment din acest motiv. Adaugari cum ar fi controale granulare pentru modul de jocuri care opresc notificarile si blocheaza luminozitatea sunt genul de schimbari importante la Android pe care le aprobam.

OnePlus 6T este cel mai bun telefon OnePlus, dar impreuna cu acumulatul OnePlus 6. Este primul telefon OnePlus fara mufa pentru casti, dar este si cel cu cea mai buna durata de viata a bateriei, difuzor, afisaj si camere de luat vederi.

In comparatie cu restul pietei, modelul cel mai ieftin este inca foarte competitiv si este o achizitie destul de costisitoare. Performanta este la fel de rapida ca si Pixel 3, iar aroma Android este una pe care am putea chiar sa o preferam  in locul dispozitivelor Google. Mai multe detalii pe SpinMag.

Daca doriti cu adevarat o mufa pentru casti, impermeabilizare si incarcare fara fir, veti cauta in alta parte, dar suntem capabili sa ne uitam la toate cele trei omisiuni (cele care sunt impartasite cu multe alte telefoane care costa mai mult) si pot recomanda OnePlus 6T pentru oricine cauta un telefon Android bine cotat.

0 Shares
You May Also Like