Sunteti dependent de casti?

0 Shares
0
0
0

Sunteti dependent de casti? Foarte multi vor raspunde…da! Nu este mai placut sa lucrezi la laptop sau PC, sa alergi in parc, sa conduci, sau la alte activitati si sa asculti muzica? Cu siguranta este mult mai placut sa asculti la castile de la telefonul mobil acea muzica relaxanta sau care iti ofera un impuls in timp ce lucrezi.

Dar ce faci cand esti dependent de casti? Nu cred ca trebuie sa faci ceva, foloseste-le corect si totul va fi perfect!

Dintre accesorii telefoane, castile sunt si ele niste accesorii absolut necesare, care sunt incluse in pachetul pe care il achizitionati cand cumparati un smartphone, dar sunt si cazuri in care va doriti casti mai performante.

Unele dintre casti pot avea niste minusuri, cum ar fi un cablu prea lung in care te poti incurca, un plastic foarte dur din care sunt fabricate si care produce rani, o pozitionare care nu este din cele mai bune si cad din urechi, si in consecinta va trebui sa le schimbati, dar trebuie sa alegeti dintre foarte multe modele disponibile pe piata.

Exista casti handsfree care combina performantele audio puternice cu un design ergonomic pentru a asigura confortul in cazul oricaror activitati efectuate, mai ales activitatile sportive. La activitatile sportive, conteaza foarte mult ca respectivele casti sa nu cada, de aceea exista casti care au si bureti pentru ureche conceputi pentru a ramane fixati in timpul miscarilor mai bruste si pentru a conferi izolarea fonica perfecta.

Exista casti cu cablul in culoare diferita, chiar reflectorizanta pentru a te face vizibil cand nu este o luminozitate prea mare, iar cablul extensibil este indicat pentru ajustarea lungimii. Alte casti performante pot fi prinse cu ajutorul unor magneti, deci castile nu se mai pot incurca.

Desigur, foarte multe modele au casti fara fir, sau wireless, numite Bluetooth. Mult mai apreciate sunt castile stereo, pentru ca oricine isi doreste cel mai bun sunet.

In privinta deteriorarii, destul de des castile se pot strica, mai ales daca sunt folosite frecvent, in timp isi pierd din performante, dar se pot foarte usor inlocui cu casti noi, este mult mai sigur, in cazul in care nu sunt niste casti foarte scumpe, sa cumparati alte casti noi. Pretul castilor nu este foarte ridicat, depinde de complexitatea modelului.

Dar ce este mai placut, decat sa aveti un sunet impecabil in timp ce ascultati muzica sau orice va doriti, folosind telefonul dumneavoastra…Foarte multi dintre noi sunt dependenti de casti, nu este ceva rau, dar trebuie sa fiti atenti ca sonorul sa nu fie prea tare, pentru ca in timp sa nu aveti probleme cu auzul.

Respectand insa sfaturile medicale si instructiunile de folosire pentru orice model de casti, veti fi din ce in ce mai dependent de folosirea castilor, fara a avea vreo problema de sanatate, ci fiind mereu in forma, pentru ca orice activitate insotita de un ambient mai placut, chiar si atunci cand doriti doar sa acoperiti vreun zgomot neplacut, devine mult mai usor de efectuat. Inca un DA categoric dependentei de casti!

0 Shares
You May Also Like