Telefoane bune de la Allview

5 Shares
0
0
5

Utilizatorii de smartphone, vor incerca sa isi cumpere de fiecare data, atunci cand vor avea nevoie, un smartphone care sa apartina de un brand de top de pe piata, pentru ca specificatiile tehnice de care dispun acele telefoane sunt pur si simplu remarcabile.

Un aspect foarte important insa, este legat de bateria dispozitivelor, pentru ca intr-o perioada in care folosim telefoanele mobile mai mult pentru a naviga pe internet, si pentru a socializa cu prietenii virtuali, decat pentru a vorbi, este evident faptul ca ne dorim telefoane care sa reziste cat mai mult timp incarcate.

In aceasta situatie, am putea sa ne orientam spre dispozitive ale celor de la Allview de exemplu, pentru ca au un raport calitate – pret foarte bun, iar plus de asta, bateriile lor rezista destul de mult timp incarcate, si cu siguranta in cazul in care va fi nevoie, un acumulator Allview nu va avea un pret mare.

Si daca tot am adus in discutie acest producator de telefoane mobile inteligente, in continuare vom vorbi despre trei modele Allview pe care se merita sa le cumperi, mai ales din cauza bateriilor.

Modelele Allview din gama speciala Energy, au baterii foarte bune, astfel ca un prim model spre care se merita sa iti indrepti atentia este Allview P6 Energy, care este prevazut cu un acumulator de 5000 mAh, iar acest dispozitiv este unul compact si usor.

Ecranul acestui dispozitiv este unul IPS de 5 inch, cu o rezolutie HD. Un astfel de telefon are un pret mai mult decat accesibil oricarui buzunar, asa ca il poti cumpara fara probleme. Memoria RAM este de 1 GB, in timp ce spatiul de stocare este de 6 GB.

Tot din gama Energy a celor de la Allview, iti poti alege si modelul P8 mini, care are un acumulator de 4000 mAh. Ecranul unui astfel de telefon este unul IPS, tot de 5 inch, la fel ca si cel al modelului precedent, insa memoria RAM este de 2 GB, iar camera foto de 8 MP.

Fara doar si poate, unul dintre cele mai reusite telefoane ale acestui producator, pe care l-am lasat la urma, este modelul Allview P8 Energy, care are un acumulator Li-Po, prevazut cu doua celule, iar capacitatea acestuia este de 6000 mAH.

Cu siguranta atunci cand iti cumperi un asemenea telefon, nu te mai prea poti plange de faptul ca bateria nu rezista mult timp incarcata, pentru ca acest telefon are o baterie foarte puternica, in comparatie cu alte telefoane.

Ecranul Amoled al acestui dispozitiv, care are o rezolutie HD, si o diagonala de 5.5 inch, reprezinta un alt motiv pentru care il poti alege fara dubii, plus ca telefonul are o camera foto de 13 MP, o memorie de 2 GB RAM. Spatiul de stocare de doar 16 GB ar fi singurul dezavantaj al acestui smartphone.

Ei bine, dupa cum se poate observa, se pot gasi si modele de telefoane ale unor producatori nu foarte indragiti pe piata, insa care sa aiba specificatii tehnice remarcabile, iar plus de asta, detin si acumulatori  care rezista mult timp incarcati.

5 Shares
You May Also Like