Țigara electronica, soluția perfectă pentru a te lasa de fumat

0 Shares
0
0
0

Cum te lasi de fumat? Multi ar spune ca printr-o ambitie uriasa. Altii ar spune ca prin tratament de specialitate. Noi spunem ca printr-o alta tigara.

Tigara electronica este o solutie eleganta, care te ajuta sa te lasi de fumat fara a renunta la placerea acestei activitati atat de placute. Pana la urma, motivele pentru care renunti la fumat sunt cauzate de neplacerile generate de tutun: miros neplacut, risc de imbolnavire si o reactie neplacuta din partea celor din jur.

Tigara electronica, in schimb, este o varianta mult mai sanatoasa, care nu miroase urat, nu deranjeaza si este cel putin la fel de ieftina ca si varianta clasica.

Cum te ajuta tigara electronica sa te lasi de fumat?

Daca in cazul tutunului fumatorul inhaleaza un fum produs de arderea plantei de tutun, in cazul tigarii electronice, elementul inhalat este aburul produs de arderea unui lichid. Partea frumoasa la acest lichid este faptul ca poate sa contina exact substantele pe care si le doreste fumatorul. Astfel, cele mai multe lichide contin arome si nicotina.

Nicotina este elementul care genereaza dependenta si este prezenta in lichid dintr-un motiv lesne de inteles: ii ofera fumatorulului posibilitatea de a-si alimenta viciul.

Prezenta acestei substante insa, poate sa fie micsorata de la o tigara la alta, pana in momentul in care nu mai este nevoie de ea.

In acel moment, cel care fumeaza poate sa spuna ca nu mai este dependent de tigari, ci de un simplu gest. Acest gest insa nu ii mai aduce nicio neplacere:

– Nu prezinta riscuri de cancer. Este adevarat ca exista anumite riscuri de imbolnavire, insa sunt mult mai mici decat riscurile aduse de tutun;

– Nu genereaza mirosuri neplacute. Mirosul de tigari din maini si din haine este extrem de neplacut, chiar si pentru nefumatori. Din fericire, tigara electronica nu genereaza astfel de mirosuri, avand chiar o aroma placuta.

– Nu genereaza fumat pasiv. Faptul ca fumatorii risca sa se imbolnaveasca din cauza viciului pe care il au este un fapt asumat de acestia. Din pacate, tutunul nu imbolnaveste doar persoana fumatoare, ci si persoana care sta langa ea. Astfel, daca esti fumator si ai copii, le poti oferi un cadou cu totul nedorit, cum ar fi o boala de plamani. In cazul tigarilor electronice, acest risc este zero.

0 Shares
You May Also Like