Tipuri de huse pentru telefoanele mobile

1 Shares
0
0
1

Se pare ca in aceasta perioada, datorita multiplelor sarcini pe care le poate indeplini un telefon mobil inteligent, am ajuns sa depindem cu totii de aceste dispozitive.

Ei bine, daca tinem cont de faptul ca telefoanele din zilele noastre pot sa fie folosite oricand pentru a ne conecta la orice retea de socializare detinem un cont, sau pentru a cauta pe internet toate informatiile care ne sunt utile, ori pentru a asculta muzica si pentru a viziona filme, atunci este usor de inteles de ce s-a ajuns la concluzia ca oamenii din zilele noastre sunt dependenti de smartphone-uri.

Din acest motiv, ar trebui ca atunci cand avem nevoie sa ne cumparam un astfel de dispozitiv, sa cautam numai si numai modele care au fost scoase pe piata de catre firmele de top, insa trebuie precizat faptul ca acestea pot avea costuri destul de ridicate.

Cei care in schimb nu isi permit un astfel de telefon, de la un brand renumit, isi pot alege un model care sa apartina unei firme nu foarte cunoscute, insa ideea de a opta pentru un astfel de dispozitiv nu este nici pe departe una foarte buna.

Avand un astfel de telefon, cu siguranta poti avea surprize neplacute, cum ar fi faptul ca smartphone-ul isi da singur restart, sau ca se blocheaza, ori se inchide fara ca tu sa ii dai aceasta comanda.

Ei bine, brandul si modelul de telefon, numai tu poti sa ti le alegi, si aceasta alegere o vei face si in functie de preferinte, si nu in ultimul rand in functie de buget, insa trebuie sa stii faptul ca indiferent de alegerea ta, smartphone-ul trebuie sa fie echipat cu doua accesorii de protectie.

Geamul de protectie din sticla este primul astfel de accesoriu, pentru ca el protejeaza touchscreen-ul si display-ul, atat de zgarieturi, cat si de praf, mizerie, sau de eventualele lovituri.

Urmatorul accesoriu pe care trebuie sa il cumperi neaparat este husa pentru telefon.  In functie de marca si de modelul pentru care ai optat iti vei putea alege acest accesoriu. Daca optiunea ta a fost un model HTC, atunci mai mult ca sigur, atentia ta se va indrepta numai si numai asupra mai multor modele de huse Htc.

Vei putea sa gasesti huse care sa fie de tip carcasa, si care sa poata sa ofere telefonului doar o protectie partiala. O astfel de husa va proteja amandoua parti laterale ale telefonului, dar si capacul din spate, unde este situata bateria dispozitivului.

Husele care prin forma lor seamana foarte mult cu o coperta de carte, sunt la mare cautare in randul utilizatorilor, si asta deoarece se poate vorbi la telefon chiar si atunci cand acesta este tinut in husa. Ei bine, la telefon poti vorbi si cand ai telefonul tinut intr-o husa de tip carcasa, insa aceasta ofera o protectie partiala dispozitivului, in timp ce modelul celalalt, ofera protectie totala.

Husele care au forma unui saculet se pot dovedi a fi extrem de utile, pentru ca ele protejeaza in totalitate telefonul, insa nu foarte multa lume le cumpara pentru ca atunci cand suna telefonul, acesta trebuie scos afara din accesoriu.

Ei bine, cam acestea sunt tipurile de husa pentru telefoane, iar tu iti vei alege un model care crezi ca ar fi ideal pentru telefonul tau.

1 Shares
You May Also Like