Vrei sa investesti? Cumpara un apartament!

0 Shares
0
0
0

Traim intr-o lume in care banul este la putere. Iar noi suntem mereu nemultumiti, indiferent cati avem si mereu incercam sa gasim surse suplimentare de venit.

Potrivit ultimelor studii din domeniu, cea mai buna investitie pentru buzunarele noastre este achizitionarea unui apartament, cu 2 camere, in Bucuresti.

Daca nu vezi inca lucrurile asa, afla ca in drumul tau spre gasirea unui nou apartament poate deveni o sursa de venit suplimentar constant. Alegerea perfecta si sigura pentru o investitie de viitor este achizitionarea unui apartament. De ce?

Odata achizitionat, il poti inchiria, astfel o suma considerabila ajunge lunar in buzunarul tau. Iar daca este cumparat in rate, le poti plati cu banii de chirie, iar la final te alegi cu un apartament nou, intr-o zona buna a Bucurestiului.

De ce sa iau in considerare aceasta varianta?  Este 100% sigura. Pentru orice investitie este nevoie de o analiza atenta. De multe ori, afacerile sunt riscante, iar investitorii pierd foarte multi bani. Insa, un apartament cumparat este o solutie viabila pentru un venit constant.

Daca aceasta idee iti surade, mai vin cu un pont in plus.

Acum ca achizitionarea unui apartament este o idee buna, intrebarea este: unde? Ce poate fi mai frumos decat un apartament inconjurat de padure si ferit de zonele pline de beton ale Bucurestiului? Un apartament in rezidentialul Greenfield, un cartier inconjurat de padurea Baneasa si Tunari.

Cine stie ce inseamna linistea paduri, calmul si fericirea departe de zonele aglomerate, va alege cu siguranta acest loc. Din ce in ce mai multi oameni cauta o oaza de liniste, iar asta te va ajuta cu siguranta sa gasesti usor un chirias pentru apartamentul tau.

Acest loc este preferat in special de familiile cu copii, de cei care doresc sa-si deschida un mic birou, , dar si pentru cei care vor sa duca un stil de viata sanatos.

Daca esti o persoana care mereu si-a dorit sa investeasca in ceva, insa nu a gasit o modalitate sigura, cauta un apartament nou cu 2 camere in Bucuresti. Siguranta unui venit in plus o gasesti achizitionand un apartament in Greenfield.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like