ZTE anunta Blade V8 Mini si Blade V8 Lite

0 Shares
0
0
0

Dupa ce au anuntat smartphone-ul Blade V8 Pro la CES 2017, cei de la ZTE au mai adaugat 2 telefoane noi in oferta gamei Blade V8: Blade V8 Mini si Blade V8 Lite. Pentru piese telefoane la cel mai bun pret, intra pe TelefoaneGsm.ro.

Ambele smartphone-uri sunt ceva mai mici decat modelele anuntate precedent, avand display-uri de 5 inch cu rezolutia 720p si preturi de pornire mai mici. Blade V8 Mini foloseste acelasi SoC Qualcomm Snapdragon 435 ca si Blade V8 simplu, cu 8 core-uri A53 tactate la frecventa de 1.4 ghz.

Blade V8 Lite foloseste un alt SoC si anume un MediaTek Mt6750, care dispune tot de 8 core-uri si are o frecventa de tact de 1.5 ghz. Date fiind aceste similitudini intre aceste produse, toate cele 3 telefoane ar trebui sa se comporte similar, unul dintre acestea exceland insa pe partea de gaming.

Diferentele intre cele 3 modele.

In timp ce ambele telefoane de productie noua vin cu senzor frontal pentru selfie-uri de 5 megapixeli, numai modelul Mini are si flash frontal, un lucru foarte important pentru un device din gama entry-level, tinand cont si de faptul ca acest telefon costa intr-adevar foarte putin.

Modelul Mini include de asemenea sistemul dual camera (13 Mp + 2 Mp), ca si fratele sau mai mare, Blade V8 simplu. Al doilea senzor prezent, cel de 2 megapixeli, ajuta la capturarea informatiilor in profunzime ce pot fi folosite pentru a se aplica acel “bokeh effect” pe imagini, functie care putea fi folosita pana acum doar pe dslr-uri sau pe telefoanele foarte scumpe, din gamele de top.

Cel mai mic dintre aceste V8-uri, vine cu un sasiu foarte usor construit din aluminiu. Exista si un senzor de amprenta prezent pe ambele modele, pe partea din spate. Modulul de camera, pozitionat pe spatele telefonului, este incastrat intr-o fereastra ovala alungita, prevazuta cu sticla si centrata in partea de sus.

In cazul modelului Mini, camerele sunt dispuse la colturi, cu led-ul de tip flash pozitionat intre ele. Modelul Lite foloseste un design similar pentru modulul camerei foto.

Butoanele si celelalte elemente de design.

Ambele smartphone-uri folosesc butoane capacitive de tip “backlit” pentru navigare. Butonul home este destul de mare si are o forma circulara, adaugand un plus din punct de vedere vizual, la design-ul general al telefonului. Celelalte butoane sunt de fapt simple puncte, care permit o customizare imbunatatita.

Toate smartphone-urile din seria V8 a celor de la ZTE, exceptand mid-range-ul Blade V8 Pro care foloseste USB Type-C, vin cu porturi micro Usb normale. Nu exista compatibilitate cu standardul 802.11ac pe partea de Wi-Fi si nu avem nici NFC la dispozitie, desi telefoanele au incluse capabilitati Bluetooth si Radio FM. Ceea ce ne-a suprins placut insa, este suportul pentru ultimele sisteme de operare aparute, atat V8 Mini cat si versiunea Lite venind direct din fabrica cu Android 7 Nougat, preinstalat.

ZTE Blade V8 Mini este disponibil in culorile gold, black, silver, red si pink(roz), in timp ce Blade V8 Lite va fi disponibil initial in doar 3 scheme de culori: silver, gold si black.

0 Shares
You May Also Like