5 beneficii ale traducerii site-ului web al afacerii dvs.

0 Shares
0
0
0

Dacă doriți să creșteți vânzările și numărul de vizitatori ai site-ului, luați în considerare traducerea site-ului dvs. Iată 5 dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să faceţi acest lucru.

1. Creşteţi posibilitatea de a ajunge la mai mulți oameni

Dacă traduceți site-ul în diferite limbi, vă veți putea extinde publicul ţintă. Acest lucru se întâmplă deoarece oamenii preferă să viziteze site-uri care sunt disponibile în limba lor maternă. Un sondaj realizat de CSA Research a relevat că „76% dintre cumpărătorii online preferă să cumpere produse în limba lor maternă”. În același timp, a arătat că: „60% cumpără rar sau niciodată de pe site-uri web doar în limba engleză.”

2. Îmbunătățiţi experiența utilizatorului

În zilele noastre, companiile trebuie să acorde atenție experienței pe care utilizatorii o au atunci când navighează pe site-urile lor. Fiecare persoană care ajunge pe site-ul dvs. face acest lucru pentru a satisface o nevoie. Astfel, una dintre cele mai mari provocări în crearea de conținut este să acordați atenție tuturor detaliilor.

Aşadar, dacă doriți ca oamenii să vă cumpere serviciile, revedeți-vă site-ul web și recitiți conținutul pe care îl produceți. Utilizatorii găsesc ceea ce caută? Este site-ul dvs. ușor de utilizat și ușor de navigat? Este tradus în limbile publicului dvs. țintă?

3. Vă conectați mai bine cu clienții sau cititorii dvs

Principalul aspect pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când comunicați ceva este publicul țintă. Cunoașterea publicului țintă vă ajută să înțelegeți cum să comunicați eficient cu acesta. În plus, vă ajută să înțelegeți care sunt cele mai bune servicii pe care le puteți oferi audienței și prin ce canale. Analizați-vă publicul țintă în detaliu și comunicați în limba lor. Chiar dacă conținutul dvs. este destinat Spaniei și Mexicului, ambele țări vorbitoare de spaniolă, aceasta nu înseamnă că pot fi folosite aceleași cuvinte sau expresii.

4. Traducerea site-ului vă îmbunătățește clasarea SEO

Îmbunătățirea clasamentului dvs. SEO se referă la efectuarea de „ajustări” site-ului dvs., astfel încât motoarele de căutare să-l poată înțelege mai bine. Ca rezultat, vă veţi clasa printre site-urile de top atunci când un utilizator caută informații legate de conținutul sau serviciile dvs.

Dacă doriți să ajungeți la publicul țintă, angajați o agenție SEO multilingvă pentru a vă adapta conținutul la limbile de care aveți nevoie. În caz contrar, veți avea conținut de calitate scăzută care nu vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de vânzări sau de conversie.

5. Traducerea site-ului vă îmbunătățește imaginea mărcii

Site-urile web care sunt traduse în diferite limbi tind să fie mai de încredere. De fapt, oamenii tind să asocieze companiile cu amprentă globală ca fiind mai prestigioase. Acest lucru se datorează faptului că pot ajunge la un public mai larg sau pentru că au mai mulți clienți. În același timp, traducerea site-ului dvs. în diferite limbi va dovedi că vă pasă de publicul dvs. Deoarece conținutul dvs. va fi accesibil, va fi ușor de interpretat de către oameni din diferite țări.

În concluzie

Internetul este un sinonim pentru globalizare. Cât ai clipi, oameni din toată lumea pot ajunge pe site-ul dvs. Prin urmare, dacă doriți să ajungeți la un număr mai mare de clienți sau utilizatori și să vă creșteți vânzările, contactaţi o agenție profesională de traduceri pentru traducerea site-ului dvs.

0 Shares
You May Also Like