De ce sa alegi cazare Brandeberg in Brasov cand vizitezi regiunea?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca multi romani aleg sa plece in vacante prin diferite tari straine, tara noastra este una dintre cele mai frumoase din lume, iar drept dovada avem turistii care ne viziteaza in fiecare an.

Unii aleg sa se distreze pe litoral, altii aleg sa se relaxeze la munte, in timp ce exista si turisti care fac excursii prin diferite regiuni ale Romaniei. Ei bine, Brasovul este preferat de catre multi turisti romani si straini, care cauta cazare Brandeberg in Brasov, atunci cand viziteaza orasul sau intreg judetul.

Pensiunea Brandeberg este foarte aproape de o serie de obiective turistice deosebite, precum Castelul Bran, Pestera Moieciu, Cetatea Rasnov, Cheile Gradistei si Cheile Moeciului, Cheile Dambovicioarei sau de diferite partii de schii. Deci, cei care se cazeaza la Brandeberg, cu siguranta au o multime de locuri interesante de vizitat.

Clientii acestei pensiuni, se pot bucura printre altele de parcare gratuita, pazita si supravegheata video, astfel ca siguranta masinilor este ireprosabila. De-asemenea, pensiunea le mai pune clientilor la dispozitie internet Wi-Fi in camere si spatiile publice; dar si diferite alte facilitati cum ar fi urmatoarele: biliard, tenis de masa, air-hockey, darts, pat suplimentar in camera, inchirieri biciclete, masaj relaxare.

Discutam despre pensiunea Brandeberg, ca fiind o pensiune care ofera 13 camere duble, 1 camera dubla de luxe si 1 apartament, suficient spatiu pentru ca pensiunea sa fie cunoscuta ca fiind cea mai buna alegere privind cazarea in zona Brasovului.

Ei bine, acum ca ati descoperit cateva motive pentru a va caza la aceasta pensiune, iata cateva locuri din Brasov sau din apropierea orasului, pe care cu siguranta nu ar trebui sa le treceti cu vederea. Sunt locuri frumoase, unde veti putea face fotografii, si de unde veti pleca acasa cu o multime de amintiri placute.

Plimbare pe strazile orasului

Mersul pe strazi vechi marginite de exemple splendide de arhitectura saseasca este unul dintre lucrurile minunate de facut in Brasov si este gratuit. Printre punctele culminante se numara strada Lunga  care dateaza din Evul Mediu, pastrand numeroase case si monumente din secolele trecute, inclusiv Biserica Bartolomeu; Strada Baritiu care te duce aproape de zidurile superioare si inferioare si strada Apollonia Hirscher, foarte aproape de Piata Sfatului. In drum spre Zidurile Superioare, puteti lua si o scurtatura pe strada Sforii – una dintre cele mai inguste din tara – cu o latime variabila intre 111 si 135 de centimetri.

Drumetie pe Muntele Tampa

Nu trebuie sa fiti un excursionist cu experienta pentru a face o scurta drumetie pe Muntele Tampa. Supravegheaza orasul de la altitudinea sa de 960 de metri, Tampa este o zona protejata si un parc local imens care leaga orasul cu trasee de drumetii mai provocatoare din muntii din apropiere.

Plimbare in zona cetatii

Oferind vederi panoramice ale orasului, inclusiv cartierele din afara centrului istoric, aceasta cetate de deal este la doar o scurta plimbare de parcul central Nicolae Titulescu. Din 1625, cetatea – situata in afara orasului fortificat – a avut un rol defensiv strategic de-a lungul secolelor. A servit mai mult de doua secole ca inchisoare, pana in 1954.

Piata Sfatului

Imposibil de ratat, Piata Sfatului este inima centrului vechi al orasului, atragand vizitatorii cu Turnul Sfatului din secolul al XV-lea si Biserica Neagra din apropiere. Populara cu localnici si turisti, piata are multe cafenele si restaurante deschise tot timpul anului. In mod clar, nu este o locatie pe care sa va permiteti sa nu o vizitati cand va aflati in Brasov. Aici este cu siguranta un loc minunat pentru a lua masa dupa vizitarea atractiilor istorice din centru.

Bucurati-va de traditiile locale

Daca se intampla sa fii la Brasov in prima duminica dupa Pastele Ortodox, te vei bucura de una dintre cele mai vechi traditii locale: „ Parada Junilor” sau parada tinerilor. Combinand elemente crestine si pagane, traditia acestei parada marcheaza sarbatoarea primaverii cu grupuri de barbati calarind pe strazile Brasovului, de la Scheii Brasovului care a fost candva cartierul romanesc pana in Orasul Vechi, care era in perioada medievala rezervata doar pentru comunitatea germana.

Vizitati castelele si fortaretele din apropiere

Brasovul este un punct de plecare excelent pentru explorarea mai multor locuri de vis din Transilvania. Orasul este la doar cativa kilometri distanta de bisericile fortificate din Harman si Prejmer si de cetatea medievala din Rasnov. Din oras, puteti ajunge cu usurinta si la castelele regale Peles si Bran, cetatea Rupea si acum celebrul sat Viscri.

0 Shares
You May Also Like