Nu e chiar Craciun pana nu aprinzi luminile. Fie ca sunt albe sau colorate, fixe sau cu jocuri de lumini care se suprapun, in interior sau in exterior, luminile de Craciun sunt semnul distinctiv al sosirii sarbatorilor.
Iata cum sa alegi cel mai bun tip de iluminat, in functie de spatiul pe care trebuie sa-l decorezi si de efectul final pe care vrei sa-l obtii. Cumpara instalatii luminoase cat mai variate.
Lumini de Craciun de interior
De la perdele la lanturi LED, albe sau multicolore pentru a decora camerele si bradul, exista multe posibilitati cu care iti poti lumina Craciunul acasa. In functie de tipul de iluminat pe care doriti sa il obtineti (lumina rece, lumina calda, fixa sau intermitenta), spatiul si tipul de instalare pe care trebuie sa o faceti, puteti alege solutia care vi se potriveste cel mai bine. Si cine a spus ca luminile de Craciun de acasa merg doar pe brad?
In Povestea noastra de Craciun veti gasi o multime de idei stralucitoare si colorate. Cateva exemple? Pernele luminoase de pus pe canapea sau fotoliu, pentru a mobila casa intr-un mod original, sau tablourile cu lumini LED, unde peisajele si subiectele de Craciun sunt reprezentate iluminate de mici luminite care par sa le dea viata.
Lumini de Craciun in aer liber
Te-ai hotarat sa faci un brad in gradina? Sau locuiesti intr-un condominiu si ai vrea sa decorezi balconul cu lumini frumoase? Posibilitatile de alegere, pentru luminile de Craciun de exterior, sunt intr-adevar multe. Pe langa clasicele lanturi de lumini cu iluminare fixa sau jocuri de miscare, exista perdele luminoase cu efect de cascada si stalactite de lumina care sunt perfecte pentru a fi agatate sus, de exemplu sub streasina, baldachin sau pe terasa, si dezamagiti.
Pentru a recrea o atmosfera si mai magica, puteti plasa reni, sanii si alte figuri luminoase in gradina sau langa intrare. Aceste structuri tridimensionale iti vor transforma casa intr-un adevarat sat de Craciun ca cele din filme.
Proiectoare cu lumini pentru decorul de Craciun
Proiectoarele laser de Craciun sunt o descoperire destul de recenta aici, la noi. De cativa ani ii vezi proiectand ploaie de stele, fulgi de nea si urari de bine pe case si cladiri. Dar cum functioneaza si unde este recomandat sa le asezi, pentru a obtine cel mai bun efect?
Proiectoarele de luminite de Craciun au dimensiuni reduse si sunt usor de instalat. Acestea ar trebui asezate in exterior, infipte in pamant datorita tarusului special, in directia peretelui care urmeaza sa fie iluminat si pe care urmeaza sa fie proiectat jocul de lumina.
Functioneaza la joasa tensiune, deci sunt absolut sigure si consuma putina energie deoarece folosesc tehnologia laser si, la unele modele, becuri LED. Ele pot acoperi chiar si distante mari, astfel incat sa le puteti instala in gradina fara ca acestea sa creeze deranjamente sau piedici. Imaginile pe care le proiecteaza pot fi nemiscate sau in miscare, albe sau multicolore, iar tu poti alege diferite jocuri de lumina pentru a-ti anima casa in perioada sarbatorilor intr-un mod cu adevarat original.