Sprancenele bine conturate, avand in vedere atentia asupra detaliilor pe care le merita, pot ridica ochii, va pot oferi un aspect mai tineresc, pot face pometii sa para mai proeminenti si, in general, va fac sa aratati si sa va simtiti mai increzatoare in farmecul personal si in propriile forte.
Folosind un ac foarte fin, procedura de machiaj permanent da efectul unor fire de par individuale producand sprancene cu aspect foarte natural. Uneori, micropigmentarea se foloseste in combinatie cu un efect de pulbere pentru a oferi sprancenelor mai mult “corp”. Sprancene care sunt slabe de la pensare, cu aspect foarte echitabil sau au doar nevoie de forma care va scuteste de acea sarcina zilnica de a le infrumuseta, pot beneficia de o astfel de procedura.
Oamenii care au suferit pierderi de par din cauza alopeciei sau a tratamentului medical in urma cancerului pot obtine, de asemenea, beneficii uriase din aceasta procedura. De fapt, foarte multe persoane care se afla intr-o astfel de situatie merg la salon pentru a obtine micropigmentarea.
Dat fiind faptul ca micropigmentarea este o procedura din ce in ce mai des cautata, foarte multe fete iau in considerare ideea de a accesa www.elizanaeacademy.ro, pentru a se inscrie la un curs masterclass sprancene, sau la un curs micropigmentare. Este firesc ca fetele sa isi doreasca sa urmeze astfel de cursuri acreditate, pentru ca vor avea apoi sanse foarte mari sa isi gaseasca joburi atractive in saloanele de infrumusetare.
Pentru ca micropigmentarea este o procedura foarte solicitata de femei in ultimul timp, vom discuta despre aceasta procedura si in continuare, si vom prezenta cateva detalii foarte importante despre aceasta.
Ce este alcatuirea sprancenelor de micro-pigmentare?
Fardul de micro-pigmentare este cunoscut si sub denumirea de machiaj semi-permanent, este o tehnica semipermanenta folosind pigmentul de culoare desenat pe piele, oferindu-va sprancene cu aspect natural. Tehnica folosita este impletirea naturala a parului, precum loviturile creand o frunte frumos proiectata.
Este acelasi lucru cu un „tatuaj” al sprancenelor?
Da si nu. Da, poate fi considerat ca o forma de tatuaj, cu toate acestea, pigmentii sunt pe baza de apa distilata (spre deosebire de pigmentii obisnuiti pe baza de purtatori de ulei in tatuajele conventionale) rezultand astfel un rezultat de durata semipermanenta.
Lucrarile implicate in machiajul sprancenelor se efectueaza numai pe suprafata pielii. Astfel, procedura reprezinta un tratament mai sigur decat tatuajele traditionale pentru sprancene.
Culoarea poate fi, de asemenea, ajustata in concordanta cu culoarea originala a parului sprancenelor, ceea ce duce la un aspect realist. Machiajul pentru micropigmentare creeaza fundalul si completeaza partile sprancenelor care pareau goale, astfel incat sa se realizeze un aspect complet si complet. Efectul „3D” ii confera un plus de realism rezultatului final.
Este sigur?
Saloanele profesionale respecta toate cerintele de sanatate ale statului, folosind ace de unica folosinta medicala si sterilizarea echipamentelor dincolo de cerinte. In plus, in cadrul unui salon profesional lucreaza doar persoane care au urmat un curs micropigmentare si/sau curs masterclass sprancene. Deci, daca veti merge la un salon profesional pentru a va crea sprancenele perfecte, rezultatul cu siguranta va va multumi.
Ce pigmenti de culoare sunt folosite?
Cele mai renumite saloane, folosesc lotiuni de pigmenti de calitate pe baza de oxid de fier, o substanta sigura care nu reactioneaza. Lotiunile de pigmenti sunt fabricate special pentru implantare pe pielea umana. Lotiunile de pigmenti sunt anorganice (ceea ce inseamna ca sunt semi-permanente). O pulbere este suspendata intr-o solutie de apa distilata si glicerina, ceea ce duce la un lichid cremos neted.
Sprancenele vor arata natural?
Da, machiajul pentru frunte cu micropigmentare arata ca si cum ati aplica un creion, putin mai moale si mai mult. Imediat dupa tratament, culoarea va aparea mai puternica si mai intunecata in primele 7-14 zile. Dupa aceea, puteti pierde aproximativ 50-60% din culoarea completa in timpul procesului de vindecare in 7-14 zile.
Este necesara perioada de recuperare?
Majoritatea oamenilor nu trebuie sa-si ia timpul liber. In mod obisnuit nu exista umflaturi provocate de tratamentele pentru sprancene, insa cu toate acestea, acest lucru poate varia de la o persoana la alta, in functie de nivelurile de sensibilitate.
De cate tratamente am nevoie?
In cele mai multe cazuri, numai tratamentul initial, urmat de tratamentul completat. Cu toate acestea, in cazuri rare, puteti necesita 1 sau 2 tratamente suplimentare. Acest lucru va va fi informat inainte de orice angajament. De asemenea, daca aveti acumulari de celule moarte ale pielii, acest lucru poate inhiba transportarea pigmentului pe pielea dvs., de aceea este recomandat sa exfoliati zona in mod regulat.
Cum trebuie sa am grija de noile sprancene?
Dupa ce urmati o astfel de procedura, evitati spalarea zonei in primele 24 de ore, si evitati exfoliantii in timpul procesului de vindecare (7-14 zile). Evitati piscinele, plaja, salile de aburi si saunele in timpul procesului de vindecare (7-14 zile). Nu in ultimul rand, folositi produsele post-ingrijire care va vor fi recomandate de catre persoana care s-a ocupat de sprancenele dvs.