Slack lanseaza servicii de voce si videochat

0 Shares
0
0
0

Slack intra in competitie directa cu Skype si Google Hangouts in acest an, prin produsele dezvaluite astazi. Daca doresti sa te angajezi la un studio videochat Bucuresti, intra pe AngelsofLove.ro si vei gasi toate informatiile necesare.

Cea mai mare schimbare o reprezinta capacitatea de covertire a textului in voce, iar serviciile de videochat vor intra si ele in teste, foarte curand. Aceasta actiune a companiei, vine ca urmare a achizitiei  ScreenHero, moment in care cei de la Slack au declarat ca vor oferi si astfel de servicii.

La o conferinta de presa pentru clienti tinuta la San Francisco, Slack a declarat ca planuieste sa intre in competitie, pe piata industriei serviciilor de videochat. Compania are deja peste 2.3 milioane de useri activi, cu 300.000 mai multi decat in luna Decembrie a anului trecut, dar are pe viitor planuri si mai mari, dorind sa devina mai productiva, mai inovatoare si mai transparenta.

April Underwood de la Slack, declara ca serviciile de voce si de videochat vor fi prezente prima data pe pc-urile de tip desktop, iar apoi compania se va concentra pe translatia acestor sisteme (convertirea lor) pentru alte gadget-uri mobile si/sau aplicatii.

Totusi, serviciul de videochat se pare ca va fi lansat ultimul, prioritate avand serviciile de voce.

Poti deja efectua voice-call-uri prin Skype-ul integrat in Slack. Dar cu un feature separat, cu o aplicatie separata, toate lucrurile vor fi mult mai simple, iar voice call-urile si video-call-urile se vor initia mult mai rapid, iar calitatea sunetului si a feed-ului video, va fi una superioara.

Slack planuieste o campanie de tip “what you see is what you get”, pregatind lansarea unui tool de formatare a textelor pentru mesajele trimise, asigurandu-te in acest mod ca mesajele tale vor arata asa cum trebuie. Slack va imbunatati de asemenea si operatorii de search pentru ca utilizatorii sa poata gasi mai bine diferite fisiere sau alt gen de continut.

Shared Channels va deveni o parte mai mare a experientei Slack, daca putem spune asa.

Aceste “canale de chat” te vor ajuta sa comunici in echipa, o experienta absolut necesara in marile companii sau corporatii. Slack doreste sa creeze interfete speciale pentru organizatii, pentru a putea organiza video-conferinte la un nivel superior al calitatii, care nu este prezent si la alti competitori.

Lansarea de care am avut parte recent, stabileste un nou competitor in piata si aduce o crestere a calitatii acestor gen de servicii.

Asta s-ar putea sa convinga anumite companii majore, sa investeasca in Slack. In afara de produsul principal, cei de la Slack pregatesc o familie mare de aplicatii 3rd party, integrari si boti.

Daca strategia celor de la Slack va reusi, ar putea sa dea un avant foarte mare acestei companii, solidificandu-i prezenta pe o piata foarte competitiva, unde sunt prezenti Skype si Google Hangouts.

Persoanele ce folosesc deja Slack, vor aprecia cu siguranta aceste schimbari, update-urile majore vor urma sa apara in cateva luni si exista deja semne ca numarul subscriber-ilor va creste si el, semnificativ.

0 Shares
You May Also Like