Echipeaza-ti biroul pentru un an intreg

0 Shares
0
0
0

Este deja o traditie chiar si in randul firmelor mici, ca la fiecare inceput de an sa se faca un set de agende, datate cu anul in curs, cu logo-ul si culorile firmei.

Acestea sunt impartite intre angajati si vor fi folosite pe tot parcursul anului atat pentru intalnirile cu partenerii de afaceri, cat si pentru sedintele din interiorul firmei. Pe langa traditionalele agende, poti la inceputul anului sa iti echipezi intreg biroul cu produse de birotica pe care sa le foloseasca toti angajatii.

Dupa cum am mentionat mai sus, agenda este una dintre cele mai importante si cele mai folosite obiecte ale unui angajat la birou. Iti spun din propria experienta, ca daca te aventurezi in a deschide o astfel de agenda iti va fi greu sa deslusesti sau sa gasesti ceea ce cauti defapt.

Fiecare dintre noi are un stil propriu de a-si nota informatiile. Unii folosesc abrevieri, prescurtari, semne, altii desene sau chiar culori diferite pentru a nota informatiile de importanta diferita si din categorie diferita. In functie de activitate si de stilul pe care fiecare si l-a construit, sunt o multime de modalitati de a nota orice fel de informatie.

Urmatoarele cele mai importante obiecte dupa agenda intr-un birou sunt instrumentele de scris, atat pixurile si creioanele, cat si markerele, pixurile colorate sau cariocile. Pentru ca fiecare sa isi noteze informatiile in agenda, are nevoie de instrumente de scris. De aceea trebuie sa achizitionezi un numar mare de instrumente de scris, fie ele personalizate sau nu.

La fel de utile ne sunt si post-it-urile, pentru ca ne ajuta sa ne reamintim lucrurile importante pe care le avem de facut in ziua respectiva. Poti sa notezi tot felul de informatii pe ele si poti sa le lipesti oriunde, pentru a-ti face treaba mai usoara.

De asemenea din “camara” biroului nu pot lipsi dosarele, mapele, suporturile de documente si bibliorafturile. Toate acestea sunt necesare pentru ca toate actele sa fie la locul lor, frumos aranjate si usor de gasit. Inscriptionand mapele si bibliorafturile poti foarte usor sa gasesti dosarul sau actul de care ai nevoie tocmai in acel moment. Actele puse in ordine ii va ajuta atat pe angajatii tai sa stie unde vor gasi hartiile de care au nevoie, cat si pe tine pentru a tine o evidenta clara a lucrurilor.

Pentru a prinde actele complementare intre ele sau pentru a le pune in aceeasi mapa, trebuie ca pe fiecare birou sa fie macar un capsator, un perforator si un set de ace de birou. Ar fi bine ca fiecare angajat sa aiba propriile accesorii de birou, pentru a nu le rataci si a le cauta dupa aceea peste tot prin birou. Chiar daca nu vei achizitiona destule pentru toata lumea este indicat sa fie o masa, de preferat langa imprimanta pe care sa fie macar o bucata din fiecare accesoriu de genul.

In cazul in care nu vrei sa cumperi toate aceste obiecte si accesorii una cate una, alege pachetele cu produse de birotica. Aceste pachete contin 65 de articole, printre care: agrafe, pioneze, capse, capsator, perforator, lipici, mapa, evidentiatoare, instrumente de scris, folii si o multime de alte lucruri.

0 Shares
You May Also Like