Aplicatii care te ajuta sa slabesti sanatos

Aplicatii care te ajuta sa slabesti sanatosPentru unii dintre noi este deosebit de dificil sa pierdem in greutate, dar foarte usor sa ne marim greutatea corporala.

Astfel, orice ajutor in eliminarea kilogramelor nedorite este binevenit, iar aplicatiile pentru slabit sunt deosebit de folositoare. Acestea se pot utiliza de pe dispozitivele mobile, fie ca utilizati iPhone sau un telefon cu Android.

Printre cele mai cunoscute aplicatii care va pot ajuta sa slabiti este Lose It. Aceasta va ajuta sa creati un plan personalizat de slabire, dar si sa vizionati informatii si statistici utile.

Astfel, este usor sa tineti o evidenta a caloriilor consumate, cat si sa gasiti informatii despre continutul nutritiv al alimentelor dorite si puteti conecta aplicatia cu aplicatii precum Nike+ sau Runkeeper. Continue reading

Cine nu are nevoie de un telefon inteligent?

Cine nu are nevoie de un telefon inteligent?Cand cauti un service GSM in Bucuresti de calitate nu e atat de simplu ca atunci cand cauti un service GSM intr-un oras mai mic. De ce?

Pentru ca sunt o multime de astfel de service-uri care fac alegerea ta sa fie una dificila. Cand cauti un service GSM in Bucuresti sau in oricare alt oras, nu vrei doar sa gasesti un astfel de service, ci vrei sa-l gasesti pe cel mai bun.

Internetul e plin cu tot felul de reclame facute la o multime de service-uri GSM din Bucuresti si nu numai. Nu toate insa sunt service-uri GSM de calitate cum e de exemplu cel de pe www.servicegsm.ro. Unele ofera o calitate josnica, fapt pentru care nu se merita sa apelezi la ele. La urma urmei, vrei ca telefonul tau sa functioneze mai bine cand il scoti din service, nu mai rau. Continue reading