Incepe-ti ziua cu o cafea buna!

Incepe-ti ziua cu o cafea buna!
Despre cafea putem spune destul de multe lucruri, iar asta mai ales despre istoria ei, care este una destul de vasta si necunoscuta de foarte multa lume.

De exemplu, despre cafea se spune ca a fost inventata de un calugar, dupa ce acestuia i s- a destainuit un taran, care i- a spus ca oile sale au mancat niste boabe cafea dallmayr mici si negre si apoi nu au mai putut dormi toate noaptea.

Asa ca, acel calugar l-a rugat pe taranul respectiv sa ii arate ce au mancat caprele sale si apoi a cules cateva boabe de cafea si le- a fiert. Astfel ca, se spune ca rezultatul calugarului dupa ce a fiert acele boabe de cafea au reprezentat prima cana de cafea facuta vreodata in lume. Continue reading

Cum alegi un produs pentru spionaj?

Microfon spion GSM de spionaj in lampa cu detectie voce Exista situatii in viata care te obliga sa spionezi alte persoane. Fie ca te simti inselat si vrei sa descoperi daca persoana de langa tine este cu adevarat cine spune ca este, fie ca vrei sa descoperi daca angajatii tai lucreaza cu sporul de care ai nevoie sau pur si simplu, iti doresti sa iti supraveghezi copiii, produsele de spionaj pot sa iti fie extrem de utile.

Atata vreme cat te incadrezi in limita legalitatii si nu ajungi sa hartuiesti pe nimeni, o camera spion sau un microfon spion iti pot oferi o eficienta maxima.

Problema apare in momentul in care ai nevoie de aceste elemente si vrei sa le cumperi. Este adevarat, exista un numar din ce in ce mai mare de magazine, atat online, cat si offline, care vand astfel de produse, insa nu toate prezinta acea calitate de care ai nevoie. Continue reading