Mic ghid pentru excursiile cu cortul

Mic ghid pentru excursiile cu cortulGanditi-va la ultima excursie cu cortul in care ati fost. O excursie cu cortul ofera persoanelor posibilitatea de a fi una cu natura si de a-si petreace ceva timpul relaxandu-se si reflectand asupra vietii.

Nu trebuie sa va ocupati de cineva de la locul de munca, nu va este distrasa atentia de catre televiziune… chiar se pot relaxa pur și simplu. Cititi acest articol cu atentie pentru a afla cum va puteti distra la maxim in urmatoarea calatorie.

Atunci cand impachetati pentru excursia cu cortul, asigurati-va ca va luati si o pereche de papuci sau ghete, va vor fi de ajutor in tabara sau in afara ei. De exemplu, daca tabara in care sunteti tabara in care sunteti ofera anumite facilitati cum ar fi baie si vreti sa faceti un dus, trebuie sa purtati papuci ca sa va protejati picioarele impotriva ciupercilor de picior.

Tineti minte, lemnul ud nu se aprinde, asa ca natura nu va furniza mereu lemnul de care aveti nevoie. Este important sa luati cu voi lemn in plus pe care sa-l tineti intr-un loc uscat. Continue reading