Ce ar trebui sa faca o firma de constructii?

Ce ar trebui sa faca o firma de constructii?Constructiile din tara noastra, cel putin cele construite in ultima perioada, au devenit comparabile cu cele din tarile cele mai dezvoltate ale lumii. In acest sens poate ca ar trebui sa acordam intregul credit arhitectilor dar si executantilor care stiu sa isi faca treaba din ce in ce mai bine.

Orice reprezentant al unei firme de constructii stie ca o lucrare executata trebuie sa indeplineasca anumite conditii, dintre care cele mai importante sunt cele care tin de rezistenta. Pe de alta parte arhitectii sunt cei care se ocupa de partea estetica, avand grija ca aceasta sa respecte intrutotul conditionarile moderne.

De aici pleaca si vesnicul razboi dintre constructori si arhitecti. Unii vor siguranta, iar unii vor frumusete si detalii arhitecturale greu de realizat. Insa anumite firme de constructii foarte bine pregatite sunt cele care vor sti mereu cum sa imbine aceste caracteristici, astfel incat cladire rezultata sa poata fi data in exploatare fara a intampina vreo problema. Continue reading