Despre ceasurile de mana

Despre ceasurile de manaInca mai sunt persoane atrase de complexitatea tehnica si de precizia ceasurilor care prin intermediul unor roti dintate mici si arcuri, afiseaza informatii despre astronomie si despre timp.

In plus, pentru ca mecanismele pot sa fie facute manual, un ceasornicar pasionat poate sa le inteleaga si le poate repara. Daca doriti sa vindeti sau sa amanetati un ceas cautati pe internet cumparam ceasuri si veti gasi nenumarate persoane interesate.

Comparativ cu majoritatea celorlalte aparate de la ceasuri se asteapta sa mearga zi de zi pentru foarte multi ani, in plus un ceas de mana va trebui sa mearga la diverse temperaturi si in mai multe pozitii.

Chiar si in momentul in care se misca haotic ceasurile merg cu o precizie foarte buna. Un ceas ce o ia inainte sau care ramane putin in urma are o eroare foarte mica si respecta valorile pentru precizie care sunt cerute in mod uzual de la instrumete stiintifice care ar rebui sa fie manevrate cu foarte mare grija. Continue reading