Acumulatorul extern este o achizitie utila?

Acumulatorul extern este o achizitie utila?
In ultima perioada, bateriile externe au devenit accesorii extrem de importante pentru foarte multi dintre noi, iar oferta producatorilor este una extrem de bogata, indiferent de capacitatea necesara de care aveti nevoie pentru gadgetul dvs. Stim foarte bine ca in ultimii ani bateriile smartphone-urilor nu mai fac fata cererii tot mai mari de energie necesara pentru functionarea lor.

De aceea utilizarea unor baterii externe pentru tableta sau smartphone sa fie extrem de utila cand nu aveti o priza la indemana. De exemplu, in situatia in care plecati intr-o excursie sau aveti mai multe drumuri pe care trebuie sa le faceti in oras si nu aveti timp pentru a va incarca telefonul de la o priza un acumulator extern este mult mai mult decat necesar. Continue reading

Cele mai bune aplicatii pentru copii

Cele mai bune aplicatii pentru copiiDe fiecare data, telefoanele mobile noi vin cu o serie de accesorii telefoane deosebit de utile, cum ar fi: incarcatorul, cablu USB sau castile.

Acestea insa de multe ori se strica mai repede decat ne-am gandi, fapt pentru care primul gand care ne vine in minte e acela de a cumpara altele, mai ales daca nu mai avem garantia valabila sau daca nu mai avem timp sa asteptam pana cand accesoriul primit va fi reparat cu garantia.

Daca esti in cautarea unor accesorii telefoane, intra pe www.magazingsm.ro si cumpara ceea ce ai nevoie. Nu doar adultii folosesc telefoanele mobile, ci si copiii. In cele ce urmeaza, vom vorbi despre o serie de aplicatii care ar putea fi folosite de copii. Daca micutii au mai putin de 12 ani, ideal ar fi ca aplicatiile acestea sa fie folosite pe telefoanele parintilor, deoarece nu e indicat ca un copil sa aiba propriul telefon inteligent la o varsta mai mica de 12 ani. Continue reading